Dit zeggen klanten over ons (en daar zijn we trots op!)

Familie van Vliet:

 

Afgelopen voorjaar heeft Marc onze tuin verbouwd. Hij heeft een veranda geplaatst in een hoekvorm en heeft daarvoor 1500 kg hout gebruikt. Binnen 3 weken heeft hij dit "uit de grond gestampt". Allereerst houdt hij zich aan de afspraken. Een man van z'n woord. Als hij zegt dat hij er om half 9 is, dan is hij er ook. Lukt hem dat niet, dan belt hij en vertelt waarom hij verhinderd is, maar dat komt eigenlijk niet voor. Wat wij verder erg prettig vinden aan Marc is het goede meedenken en goede adviezen. Hij drukt zijn eigen mening niet door maar hij laat je wel voor- en nadelen zien en/of horen van de ideeen die je zelf hebt. Daardoor voorkomt hij achteraf meer werk omdat je er misschien spijt van krijgt. Het volgende punt dat we willen noemen is dat hij netjes werkt Het afval dat hij veroorzaakt ruimt hij op. Op die manier blijft de situatie overzichtelijk en netjes in plaats van rommelig en onoverzichtelijk. Het volgende punt is dat Marc samenwerkt met zeer betrouwbare collega's. In ons geval dakdekkers die op het juiste moment het dak zijn komen voorzien van bitumen. Ook deze mannen werkten netjes en snel. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zullen Marc in de toekomst zeker vragen om meer klussen voor ons uit te voeren.

 

Familie Evers:

 

Marc vragen we voor diverse klussen in huis die we zelf niet kunnen (of willen). Deuren afhangen - keukenapparatuur plaatsen - lambrisering maken - badkamer plafond plaatsen. Hij komt altijd eerst even langs voor het opnemen van een klus voor het maken van een offerte. Hierbij geeft hij goede adviezen zonder op te dingen om iets anders te doen (als jij het zo wil, prima, gaan we doen). Hij houdt zich aan de afspraken en is keurig op tijd. Als de klus geklaard is pakt hij zelf de stofzuiger om de eventuele rommel die gemaakt is op te ruimen. Door deze manier van werken vragen wij hem graag terug voor een nieuwe klus en kunnen wij hem ook met een gerust hart aanbevelen bij iedereen.

 

Dhr Vos:

 

Marc heeft in mijn keuken een nieuwe close-in boiler geplaatst. Een lastige klus op een lastige plek. Meteen wat andere kleine klusjes meegenomen. Yes ! Later kwam daar een mengkraan bij. Dat was al helemaal moeilijk, omdat de afvoerbuizen nogal vreemd waren aangelegd. De oude spullen werden meteen meegenomen. Kortom ; marc kuhlman is een topper. Een aanrader.

 

Familie van der Schee:

 

Ruim 4 jaar geleden heeft Marc van klusbedrijf Kuhlman bij ons de badkamer gedaan en de keuken. Deze zijn beide naar tevredenheid uitgevoerd. Spullen op tijd geleverd, afspraken worden nagekomen en ze zeer klantvriendelijk. Mocht ik in de toekomst nog iets gaan verbouwen dan zal ik hem zeker opnieuw benaderen.

 

Familie Krielen:

 

Marc Kuhlman handelend onder de naam klusbedrijf Kuhlman heeft bij ons diverse werkzaamheden verricht waaronder het schilderen van de buitenkant van onze woning, plaatsen van nieuwe kranen en het vervangen van de boeiboorden. Marc heeft het prima gedaan en wij zijn zeer tevreden omdat hij ons eerst goed heeft voorgelicht over de werkzaamheden. Marc is een betrouwbaar persoon en komt altijd zijn afspraken na. Wij bevelen Marc dan ook aan bij anderen.

 

Mevr. Vos:

 

Twee jaar geleden hebben wij de heer Kuhlman verzocht een 2-kamerappartement op te knappen, inhoudende: witten, behangen, verven, reparaties aan stucwerk, electriciteitsaansluitingen enz. Het overleg is heel plezierig verlopen, de offerte was keurig en de werkzaamheden zijn stipt op de afgesproken tijd uitgevoerd. Reden waarom wij dit jaar de heer Kuhlman opnieuw benaderd hebben voor diverse werkzaamheden in en rond onze flat. Hierbij was o.a. Sprake van het adviseren, aanschaffen en plaatsen van een een afzuigkap., Het stellen van deuren, een verwarmings-omkasting repareren enz. Ook deze werkzaamheden werden weer tot onze volle tevredenheid verricht. Wat ook een groot pluspunt is: alle rommel wordt na afloop keurig opgeruimd en verpakkingen worden afgevoerd, zonder dat wij daar zelf iets aan hoeven te doen. Binnenkort zullen wij hem opnieuw benaderen voor nieuwe werkzaamheden. In feite vind ik het woord klusbedrijf niet helemaal op zn plaats. Het verdient beter. Er is hier sprake van een all-round vakman, die ook zakelijk en qua presentatie zijn vak tot in de puntjes verstaat. Voor ons is de heer Kuhlman een ware huisvriend geworden. Wij introduceren hem dan ook graag bij onze vrienden en kennissen.

 

Familie Karnaat:

 

De kapster van mijn vrouw is de echtgenote van Marc Kuhlman, het was zijn vrouw die ons attendeerde op het klusbedrijf van haar man. Nadat wij in contact zijn getreden met Marc Kuhlman hebben wij naast een man die zij afspraken nakomt ook ervaren dat er meegedacht wordt en er adviezen worden gegeven waar je je voordeel mee kan doen. Kortom inmiddels de badkamer en het toilet laten aanpassen en offerte keuken in behandeling. Samenvattend een klusbedrijf wat adequaat en netjes de werkzaamheden uit weet te voeren tegen een juiste prijs - kwaliteit verhouding.

 

Familie Eekhout:

 

Wij hebben via Kuhlman keukens, een keuken laten plaatsen. Bestellen en leveren is prima verlopen. Door problemen met de parketvloer kon de keuken niet in 1 keer geplaatst worden, ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Goede kwaliteit keuken voor een prima prijs. Klantvriendelijke, nette, aardige mensen.

 

Familie Flamand:

 

Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Kuhlman keukens. We zijn dik tevreden. Alles netjes en op tijd geleverd en geplaatst. Klusbedrijf Kuhlman beveel ik echt aan, het is goed en betrouwbaar! En voor een eerlijke prijs, een echte aanrader!

 

Contactgegevens Keukens en Sanitair:

Kuhlman Keukens

Blois van Treslongstraat 190

3132XH  VLAARDINGEN

06-44519393

info@kuhlman-keukens.nl

Contactgegevens Klusbedrijf:

Klusbedrijf Kuhlman

Blois van Treslongstraat 190

3132XH  VLAARDINGEN

06-44519393

info@kuhlman-keukens.nl

Bedrijfsgegevens:

KvK: 24390574

BTW nummer: NL001513951B07

IBAN: NL07KNAB0255574894